Тайванските специалисти на Aerocool добавиха на официалния си сайт нов корпус

...
Тайванските специалисти на Aerocool добавиха на официалния си сайт нов корпус
Коментари Харесай

Aerocool официално представи стилния геймърски корпус Cylon

Тайванските експерти на Aerocool  прибавиха на формалния си уебсайт нов корпус от серията PGS-V. Решението е в Mid-Tower формат и ще зарадва своя притежател със моден дизайн, цветно осветяване и добра функционалност. Шасито носи името  Aerocool Cylon  и е изпълнено напълно в черен цвят с автентичен челен панел, където от горе до долу диагонално се простира детайл на RGB LED подсветката, който поддържа 13 режима на осветяване.



Страничният панел в този случай има акрилно осъществяване, което разрешава да се виждат намиращите се вътре съставни елементи на системата. За слагане на зареждането в долната част е планувано особено закрито поделение, в което също по този начин има място за две 3,5-инчови устройства. Интерфейсният панел се намира от горната страна и тук е изведен за бърз достъп един USB 3.0, чифт USB 2.0, два аудио-конектора и слот за SD-карти.

Моделът Aerocool Cylon има съгласуемост с дънните платки ATX/micro ATX/mini-ITX, допустимо е слагането и на графични карти с дължина най-много 371 мм и процесорни охладители с височина до 155 мм.



Ако приказваме за охлаждането на намиращите се вътре съставни елементи, то в предната част е допустимо слагането на три 120-мм вентилатора или 240-мм нагревател за течно изстудяване. Чифт 120-мм вентилатора е допустимо да се слагат изпод и един от горната страна. В комплекта, потребителите ще открият един заден 120 мм вентилатор, а  вентилационните отвори на кутията са покрити с прахови филтри.

Корпусът Aerocool Cylon е с линейни размери 198 x 413 x 459 мм и тежи 3,8 кг.

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР